به گزارش خبرگزاری حوزه خانم راضیه زارعی به تشریح فعالیتهای مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در انتخابات ۱۴۰۰ پرداخت و اظهار داشت: در رابطه با انتخابات، یک ستاد مرکزی در مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران تشکیل شد که وظیفه این ستاد، تجمیع برنامه ها در بخش های مختلف مرکز و ساماندهی وظایف برای جلوگیری از موازی کاری و انجام تلاش منسجم جهت حضور حداکثری مردم در انتخابات بود.
وی با بیان این که در راستای فعالیت ستاد، سلسله نشست هایی با حضور حجت الاسلام والمسلمین بهجت پور، مدیر و معاونان و مدیران مرکز برگزار شد، افزود: نتیجه این جلسات، اتخاذ تصمیمات و مصوبه هایی جهت هم افزایی فکری بود و در یکی از جلسات نیز ستاد نظام مسائل انتخابات مورد بررسی قرار گرفت و وظایف هر بخش نیز مشخص شد.
رئیس اداره امور مطالعات سیاسی و بصیرت افزایی حوزههای علمیه خواهران ادامه داد: در زمینه انتخابات، معاونت فرهنگی اقدام به سلسله فعالیت هایی کرد که نخستین اقدام تاسیس مدرسه غرب شناسی با هدف واکاوی معرفتی و هویتی انقلاب اسلامی در برابر غرب بود.
وی مخاطب این مدرسه را نخبگان حوزه و دانشگاه عنوان کرد و گفت: در این مدرسه ۶ نشست با موضوعات «بررسی نسبت غرب شناسی با حکمرانی اسلامی در بستر تمدنی»، «حوزه علمیه قم و تجدد در ایران معاصر»، «صورت بندی جامعه شناختی غرب شناسی در ایران»، «صورت بندی فراز و فرود انگاره غرب در ایران معاصر»، «ظرفیت شناسی گفتمان مقاومت و مفروض انگاری ایده غرب ستیزی» و «پیگیری ایده غرب در نقاشی معاصر ایرانی» با دعوت از اساتید و کارشناسان مطرح برگزار شد.
خانم زارعی همچنین از برگزاری پرسمان سیاسی با موضوع انتخابات ریاست جمهوری خبر داد و خاطرنشان کرد: این نشست های پرسمانی طی ۱۰ جلسه و با هدف پاسخگویی به شبهات انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد.
وی، تدوین نظام کلی اداره انتخابات به عنوان یک الگوی کار برای بخش های مختلف و ارسال جزوه «منشور نظام اخلاقی انتخابات» و جزوه «رئیس جمهور شایسته برای نظام ولایی» به مدارس علمیه و مدیریت های استانی را از دیگر اقدامات انجام شده در ستاد انتخابات مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران عنوان کرد.
رئیس اداره امور مطالعات سیاسی و بصیرت افزایی حوزههای علمیه خواهران بیان داشت: یکی دیگر از فعالیت ها تدوین کتابچه ای با عنوان «انتخاب هوشمندانه» بود که به تعداد ۱۲۰ جلد چاپ و در اختیار بخش های مختلف قرار گرفت.
وی با بیان این که کارگروهی نیز با دعوت از اساتید مختلف حوزه زنان و با رویکرد بررسی مهم ترین مطالبات و مسائل زنان تشکیل شد، افزود: در این کارگروه نامه ای سرگشاده جهت ارجاع به کاندیداهای انتخاباتی تنظیم و در فضای مجازی به منظور تبدیل مطالبات به گفتمان بازنشر شد.
خانم زارعی از برگزاری همایشی با حضور ۱۰۰ نفر از دبیران دانش آموخته مدارس علمیه خواهران با موضوع «انتخابات و نحوه شبکهسازی برای تبلیغ حضور حداکثری و تبلیغ چهره به چهره» خبر داد و تصریح کرد: همچنین مبلغانی برای تبلیغ حضور حداکثری به استان ها و شهرها فرستاده شدند و در بخش فضای مجازی نیز گروه ها و کانال هایی با محوریت تحلیل محتوا و عکس نوشته ایجاد شد.
وی به تشریح فعالیت های معاونت پژوهش در زمینه انتخابات پرداخت و ادامه داد: این معاونت مسئولیت کارگروه پاسخ به شبهات انتخاباتی را بر عهده داشت و همچنین پایان نامه هایی که مربوط به انتخابات بود را استخراج کرده و در اختیار ستاد قرار داد تا از محتوای این پایان نامه ها برای برگزاری نشست ها و تولید محتوا استفاده شود.
رئیس اداره امور مطالعات سیاسی و بصیرت افزایی حوزههای علمیه خواهران با بیان این که بخش روابط عمومی نیز پشتیبانی جلسات،کارگاه ها و نشست ها و همچنین مصاحبه با افراد مؤثر در انتخابات را در دستور کار قرار داد، اظهار داشت: فعالیت های خوبی را نیز در زمینه انتخابات از سوی مرکز فناوری و همچنین معاونت امور حوزه ها شاهد بودیم.